De Antonius en Corneliusstichting te IJsselstein - Wijk, W.J.A. van (My University, 1976)
Deze stichting begon haar verzorging van bejaarden in 1901 aan de Kloosterstraat.
Keywords: Antonius en Corneliusstichting; Bejaardenzorg; Twintigste eeuw