Jeuk in de winter - Sloet van Oldruitenborgh - Oosterbaan, M.M. (My University, 2015)
Ook in de winter kunnen paarden en pony’s last hebben van jeuk. Wat zijn de meest voorkomende oorzaken en wat kun je eraan doen?
Keywords: Taverne