Honderd uitgaven Stichting Historische Kring IJsselstein : register op onderwerp ter ontsluiting van de tijdschriften 1-100 - Klein, Johan (Stichting Historische Kring IJsselstein, 2002)
Overzicht van de onderwerpen die vanaf de eerste uitgave aan bod zijn gekomen in precies 250 artikelen met een lijst van alle 124 auteurs.
Keywords: Indices; Periodieken; Lokale geschiedenis