Een logeerpartij te Zeist in 1877 - Boucher, Nellerieke; Beets, Ada Geertruide (My University, 2003)
Fragment uit het manuscript van Ada Geertruide Beets, de jongste dochter van Nicolaas Beets, waarin zij herinneringen heeft vastgelegd aan haar jeugd. In dit fragment wordt een logeerpartij in 1877 in Zeist beschreven gezien door de ogen van de toen 6-jarige Ada
Keywords: Autobiografieën; Beets, Ada Geertuide; Negentiende eeuw; Egodocumenten