De gemeentesecretarie van Vleuten sinds 1900 - Sprong, J.J.Th.; Versteeg, J.P.M. (My University, 1985)
Overzicht van het ambtenarenkorps dat vanaf 1900 in Vleuten werkzaam is geweest
Keywords: Gemeentesecretarissen; Ambtenaren; Twintigste eeuw