Toetsen in de praktijk - van Keulen, H. (My University, 2006)
Aan ziekenhuisopleidingen worden steeds strengere eisen gesteld. De opleidingen worden steeds competentiegerichter, en het is zaak dat de toetsing daarbij aansluit. Dat betekent dat de praktijk een steeds belangrijker rol gaat spelen. Hoe ziet toetsbeleid er dan uit?