Bronnen van zoekkennis en zoeknieuws - Bosman, Jeroen (Otto Cramwinckel Uitgever, 2001)
Is het bij AltaVista standaard nu OR of toch eindelijk AND, of toch weer OR, maar alleen voor drie of minder termen? En hoe zit dat bij MSN Search? Wie regelmatig op het web zoekt, wil op de hoogte blijven van de functionaliteit van zoekmachines en van handige nieuwe zoekgereedschappen.
Keywords: zoekkennis; zoeknieuws; zoekmachine; zoekgereedschap