Willem de Zwijger en De Bilt : hoge bemoeienis met Biltse zaken - Doedens, Anne (My University, 2006)
Bemoeienissen van Prins Willem van Oranje in de jaren 1562 tot en met 1566 met Biltse zaken
Keywords: Lokale geschiedenis; Willem I (stadhouder); Zestiende eeuw