Rb. Midden-Nederland 17 juni 2020, ECLI:NL:RBMNE:2020:2277, Computerrecht 2020/185 - Oerlemans, J.J. (My University, 2020)
Annotatie over hack van OV-chipkaart en schadevergoeding
Keywords: OV-chipkaart; hack