Het Glorielooze Lot van Albert van Driessche : schrijver-arts in oorlogstijd - Nieuwenhuizen, Peter I. (My University, 2007)
Onderzoek naar de literaire publicaties van Dr. Albert van Driessche over longaandoeningen, tijdens zijn tijd in het oorlogshospitaal in WO-I.
Keywords: Letteren; WO-I; Groote Oorlog; Albert van Driessche; Albert Vandriessche; Berto van Kalderkerke