Het ontroerde Nederland, een oorlogsverslag uit 1679 - Dukes-Greup, M.A. (My University, 1979)
Enkele aantekeningen uit het boek, Het ontroerde Nederlandt ...", in 1679 verschenen bij Marcus Doornick te Amsterdam, met een relaas van de oorlog in de jaren 1672 en 1673 door een liefhebber der waarheydt (Tobias van Domselaer)
Keywords: Oorlogen; Zeventiende eeuw